logo03

هیوندای، سومین خودروساز برتر جهان

هیوندای، سومین خودروساز برتر جهان
هیوندای موتور به همراه کیا موتورز، از زیرمجموعه‌های هیوندای موتور گروپ به‌شمار می‌آیند، هیوندای طی دهه‌های اخیر رشد فوق العاده ای داشته و با موفقیت وارد بازارهای خودرویی اروپا و امریکا شده است. خط تولید اصلی این شرکت به گونه‌ای طراحی شده است تا ظرفیت تولید بالایی داشته باشد
لیلا ابراهیم زاده

دنیای پردازش آنلاین: نام «هيوندای» (Hyundai) اشاره به مجموعه شركت ها و كارخانجات معظمي دارد كه در سال 1947 توسط «چونگ جو يونگ» ( Chung Ju Yung) بنيان گذاري و تأسيس شد و سرانجام به بزرگ ترين گروه صنعتي كره تبديل شد. اين مجموعه از تشكيل اولين شركت ساختماني در سال 1947 آغاز به كار كرد.

هیوندای موتور به همراه کیا موتورز، از زیرمجموعه‌های گروه هیوندای موتور به‌شمار می‌روند، که اکنون این گروه پس از شرکت‌های تویوتا (ژاپن) و گروه فولکس‌واگن (آلمان) و یک جایگاه بالاتر از شرکت جنرال موتور (امریکا) به‌عنوان سومین خودروساز بزرگ جهان شناخته می‌شود.

شركت هيونداي موتور امروزه شركت ها و كارخانجات زيادي در سراسر جهان تحت نام تجاري هيونداي همچون شركت صنايع سنگين هيونداي (Hyundai Heavy Industry) در امر كشتي سازي به فعاليت هاي بزرگ اقتصادي مشغولند. فعاليت هايي همچون:
خودروسازي، قطعات، استيل، راه آهن، گسترش تكنولوژي، تبليغات، الكترونيك، حمل و نقل، علوم ارتباطات، سرمايه گذاري،ساختمان سازي، هتل و اماكن اقامتي و بازاريابي در امر ورزش.
در اين گروه شركت خودروسازي هيونداي موتور (Hyundai Motor Company) كه در سال 1967 شكل گرفت، شناخته شده ترين بخش اين مجموعه است.

شركت هيونداي موتور بخشي از گروه خودرويي هيونداي/كيا بزرگ ترين كمپاني كره جنوبي است. دفتر مركزي آن در سئول و محل بزرگ ترين كارخانه آن در اوسان (Ulsan) قرار دارد كه قابليت توليد 1/4 ميليون دستگاه خودرو را در سال دارا است.

هیوندای موتور به همراه کیا موتورز، از زیرمجموعه‌های هیوندای موتور گروپ به‌شمار می‌آیند، هیوندای طی دهه‌های اخیر رشد فوق العاده ای داشته و با موفقیت وارد بازارهای خودرویی اروپا و امریکا شده است.
خط تولید اصلی این شرکت به گونه‌ای طراحی شده است تا ظرفیت تولید بالایی داشته باشد.

هم  اکنون کارخانه ی اصلی هیوندای در اولسان کره ی جنوبی ظرفیت تولید 1/6 میلیون دستگاه خودرو در سال را دارد که در حال حاضر پس از شرکت‌های جنرال موتورز، گروه فولکس‌واگن و تویوتا، به‌عنوان چهارمین خودروساز بزرگ جهان، شناخته می‌شود.

این کمپانی توسط چونگ جو یونگ که در خانواده‌ای فقیر و کشاورز به دنیا آمده بود تأسیس شد.
پس از اتمام جنگ بین دو کره زمینه برای تأسیس یک کمپانی خودروسازی کاملاً فراهم بود. در طول سال‌های جنگ سیاست‌های عجیب و غریبی در این کشور وجود داشت که یکی از برجسته‌ترین آن‌ها ترجیح واردات خودرو به جای ساخت و تولید خودروهای کره‌ای بود.

یونگ نیز از فرصت‌های موجود پس از جنگ استفاده کرده و با تأمین سرمایه ی کافی که از کمپانی ساخت وساز پر سود خود به دست آورده بود نسبت به تأسیس شرکت هیوندای اقدام کرد.
یک سال پس از تأسیس شرکت، در سال ۱۹۶۸ شرکت هیوندای موتور قراردادی همکاری با شرکت فورد امریکا امضا کرد.

به زودی و پس از دسترسی هیوندای به منابع فورد، نخستین خودروی هیوندای به مرحله ی تولید رسید: کورتینا.
پس از ورود این خودرو به بازار، نوبت به عرضه ی مدل پونی رسید، اولین خودروی هیوندای که به طور کامل توسط کره‌ای‌ها طراحی و ساخته شده بود. هر چند طرح اولیه ی این خودرو کاملاً کره‌ای نبود.

هیوندای کورتینا

هیوندای از تکنولوژی ژاپنی میتسوبیشی برای توسعه و طراحی این خودرو استفاده کرده بود.
خودروسازان ژاپنی در آن دوره مجموعه ی گسترده‌ای از مدل‌های مختلف را طراحی و به سراسر جهان، مخصوصاً ایالات متحده ی امریکا و امریکای جنوب صادر می‌کردند. مدل پونی نخستین خودروی هیوندای بود که در سال ۱۹۷۵ به خارج از کره صادر شد.

هر چند حضور هیوندای در بازار امریکا از سال ۱۹۸۶ و با عرضه ی خودروی اِکسل فراهم شد. این خودروی سدان کامپکت به لطف قیمت پایینی که برای آن در نظر گرفته شده بود، توانست موفقیت بسیار بزرگی برای هیوندای فراهم آورد. موفقیت این خودرو در بازار امریکا به حدی بود که هیوندای توانست فقط در ۷ ماه اول پس از عرضه حدوداً 100/000 دستگاه از مدل اِکسل را به فروش برساند. این خودرو آخرین مدل هیوندای قبل از اقدام آن‌ها به تولید خودرو طبق تکنولوژی‌های خود در سال ۱۹۸۸ بود.

هیوندای اکسل

مدل سوناتا اولین مدل تولیدی آن‌ها پس از این قدم مهم در تاریخچه ی شرکت بود، یک خودروی سدان سایز متوسط که شروع یک دوران جدید را برای هیوندای رقم زد. علیرغم قدم‌هایی که کمپانی به منظور ساختن تصویری قدرتمند از برند خود برداشته بود، اعتباری را که آن‌ها طی سال‌های قبل کسب کرده بودند به خاطر کیفیت پایین این خودرو و شکایت‌های زیاد مشتریان از دست داد.

با آغاز دهه ی ۹۰ میلادی، هیوندای بدترین سال‌های فعالیت خود در امریکا را سپری می‌کرد و نفس حضور آن‌ها در بازار این کشور به شماره افتاده بود.
به جای پا پس کشیدن از فعالیت در این بازار، مقامات کمپانی سرمایه گزاری های زیادی در زمینه ی طراحی و تکنولوژی‌های جدید انجام دادند.

با آغاز قرن جدید میلادی، هیوندای دوباره موفق شده بود خود را به عنوان یک خودروساز تولید کننده ی مدل‌های قوی و با کیفیت به اثبات برساند.
بار دیگر میزان فروش این کمپانی رو به افزایش گذاشت و همزمان با آن اعتماد مشتریان به هیوندای نیز بیشتر شد.

مقامات این شرکت با ارایه ی برنامه ی گارانتی ۱۰ ساله برای مدل‌های مختص بازار امریکای هیوندای موفق شدند توجه بخش اعظمی از خریداران خودرو در بازار این کشور را به سوی خود جلب کنند.
از آن جایی که خودروسازهای بسیار کمی می‌توانند دست به چنین اقدامی بزنند، هیوندای به زودی موفق شد جایگاهی را بین ۱۰ خودروساز برتر جهان برای خود دست و پا کند.

هیوندای اکنون در ۱۹۳ کشور جهان فعالیت می‌کند و خودروهای خود را در بیش از ۵۰۰۰ نمایندگی در سراسر جهان به فروش می‌رساند.
افزایش فروش همچنین به رشد تصویر مثبت این برند کمک زیادی کرده، به گونه‌ای که هیوندای اخیراً توانسته وارد لیست ۱۰۰ برند ارزشمند جهان شود.

تاریخچه ی اخیر آن‌ها به شدت به سرمایه گذاری‌های تکنولوژیکی و کمپین‌های تبلیغاتی بزرگ آن‌ها وابسته است.
به راستی، ارتباطات یکی از عناصر ذاتی هیوندای است، این موضوع به خوبی در لوگوی این شرکت توصیف شده است: حرف H در این لوگو به گونه‌ای طراحی شده که دو فرد را در حال دست دادن با هم نشان می دهد.

مراکز تحقیق و توسعه

مرکز نوآوری گروه موتور هیوندای در سنگاپور

شرکت هیوندای موتور هم‌اکنون دارای ۷ مرکز تحقیق و توسعه برای بازارهای بین‌المللی خود است که ۳ مرکز آن در کره جنوبی، یک مرکز در آلمان، یک مرکز در ژاپن و یک مرکز نیز در کشور هند مستقر هستند. بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه این شرکت نیز در ایالت کالیفرنیا قرار دارد و فعالیت‌های این مرکز تنها بر تولیدات هیوندای موتور در بازار ایالات متحده امریکا، متمرکز است.

چانگ جو-یانگ، بنیان گذار

چانگ جو-یانگ (زاده ۲۵ نوامبر ۱۹۱۵ – درگذشته ۲۱ مارس ۲۰۰۱) بازرگان، صنعت‌گر و کارآفرین کره‌ای بود که در سال ۱۹۴۷ گروه شرکت‌های هیوندای را تأسیس کرد.
وی به‌عنوان یکی از بزرگ ترین کارآفرینان در کشور کره جنوبی شناخته می‌شود، که در دوره حیاتش شرکت هیوندای را از یک شرکت ساختمانی، به بزرگ ترین قطب صنعتی کره تبدیل نمود.

چانگ ابتدا در سال ۱۹۴۷ شرکت مهندسی و ساخت‌وساز هیوندای را تأسیس کرد، سپس در سال ۱۹۵۳ هیوندای استیل، در ۱۹۶۷ هیوندای موتور، در ۱۹۷۲ صنایع سنگین هیوندای، در ۱۹۷۵ هیوندای مایپو داکیارد و هیوندای هیسکو، در ۱۹۷۶ هیوندای کورپوریشن و هیوندای مرچنت مارین، در ۱۹۷۷ هیوندای موبیس و شرکت توسعه هیوندای، در ۱۹۸۲ شرکت هیوندای مرچنت مارین، در ۱۹۸۳ هیوندایی الکترونیکس، در ۱۹۸۸ هیوندای لجستیک، در ۱۹۹۳ هیوندای اویل‌بانک و در ۱۹۹۸ صنایع سنگین هیوندای سامهو را راه‌اندازی کرد.
شرکت هیوندای هم‌اکنون بزرگ ترین شرکت کره جنوبی به‌شمار می‌آید.

هیوندای اکنون در بین 5خودروساز برتر جهان بالاتر از امریکا قرار دارد

هیوندای الکتریک

هیوندای الکتریک مجموعه‌ای از کارخانجات و سازمان‌های مرتبط به آن است که تجهیزاتی مانند کنتاکتور، کلید مینیاتوری، بی متال، کلید حرارتی، کلید اتوماتیک و … را به بازار جهانی عرضه می کند.گرچه عموم مردم هیوندای را به‌عنوان ماشین‌های لوکس می‌شناسند اما هیوندای در بین فعالان حوزه برق به‌عنوان یک برند باکیفیت و باقیمت مناسب‌تر از رقبایی همچون «اشنایدر» و «لگراند» می‌شناسند.

هیوندای با شروع قوی و جدید در بخش سیستم‌های الکتریکی صنایع سنگین، شروع به تولید محصولات باکیفیت بالا و خدمات‌دهی بسیار خوب به مشتریان، کار خود را آغاز کرد. استعداد و خلاقیت این شرکت، سلاحی برای پیشرفت و تولید فناوری جدید شد.
از تجهیزات الکتریکی این شرکت می‌توان به کلید اتوماتیک کام پکت،کلید اتوماتیک هوایی،کلید مینیاتوری،کنتاکتور، بی متال و کلید حرارتی اشاره کرد.

تاریخچه مختصری از هیوندای الکتریک

دهه 1970

– افتتاح بخش مهندسی برق در شهر اولسان به‌عنوان بخش جدید صنایع سنگین هیوندای
– توافق‌نامه مشارکت فنی با شرکت زیمنس برای توسعه ترانسفورماتورها و تابلوها

دهه1980

– هیوندای الکتریک به‌عنوان یک شرکت صادرات تجهیزات صنعتی
– توافقنامه مشارکت فنی با شرکت امریکایی Westinghouse
– قرارداد همکاری فنی با شرکت ژاپنی Terasaki برای تولید قطعات الکترونیک دریایی
– قرارداد همکاری فنی با شرکت آلمانی Siemens برای توسعه تجهیزات برق صنعتی
– قرارداد مشارکت فنی با شرکت ژاپنی Mitsubishi برای توسعه موتورها و ژنراتورهای الکتریکی
– برنده جایزه بزرگ کنترل کیفیت و استانداردسازی

دهه 1990

– اخذ گواهینامه بین‌المللی کیفیت استاندارد (ISO9001) و گواهینامه کیفیت استاندارد کانادایی (CANsZ229.1)
– تأسیس کارخانه کامل PCB و کارخانه اینورتر
– اخذ گواهینامه کیفیت NZS9001 برای تابلوهای الکتریکی، ترانسفورماتورها، موتورهای الکتریکی و قطع کننده‌های مدار
– تکمیل تست‌های ترانسفورماتور 765kV / 800k و آزمایشگاه‌های فوق‌العاده ولتاژ

دهه 2000

– کسب جایزه محصول برتر جهانی کره در چندین محصول
– اخذ گواهینامه بین‌المللی موتور مقاوم در برابر انفجار با ولتاژ بالا

دهه 2010

– تکمیل کارخانه ترانسفورماتور در ایالت متحده
– تولید کل ترانسفورماتورها بیش از 10000 مگاوات
– ساخت بزرگ‌ترین ترانسفورماتور تقویت‌کننده در کره
– معرفی محصولات جدید قطع کننده HG
– تکمیل بزرگ‌ترین سیستم ذخیره‌سازی انرژی 150 مگاوات در ساعت در کارخانه یونسان کره جنوبی

سابقه درخشان گروه هیوندا نمادی از اقتصاد مدرن کره جنوبی بوده و متخصصان بر این باورند که در آینده نزدیک هیوندا به یکی از بازیگردانان اصلی اقتصاد جهانی تبدیل خواهد شد. این شرکت دارای شبکه فروش گسترده‌ای در 193 کشور جهان است.
در سال‌های اخیر هیوندا پا را فراتر از مرزهای کره نهاده و باهدف نزدیکی به مشتریانش کارخانجات تولیدی در اکثر نقاط دنیا ازجمله ایالات‌متحده و اروپا تأسیس کرده است.
امروزه هیوندا برای کیفیت بالا و ارزش والای خود شهرت جهانی دارد.
برند هیوندا برای ما یادآور تعهد به کیفیت، خدمت و فناوری است، به همین علت است که گروه هیوندا موفق به صادرات محصولاتش به سراسر جهان و ازجمله اروپا و ایالات‌متحده ( که سخت‌گیرانه‌ترین قوانین کیفیتی برای کالاهای وارداتی دارند) شده است.

منبع: ماهنامه دنیای پردازش

مطالب جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *